Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان جنوبی گفت: پست با استفاده از ظرفیت صنعت الکترونیک، خدمات خود را توسعه داده است.

به گزارش برنا خراسان جنوبی؛ حمید ملانوری با بیان این مطلب در جریان بازدید از اداره کل پست استان و حضور در مراسم افتتاح طرح پیک هوشمند شهری خاطرنشان کرد: صنعت الکترونیک که در قالب خدمات دولت الکترونیک در سازمان ها و نهاد های عمومی در حال انجام است و همچنین در تجارت های الکترونیک، استارتاپ ها و دیگر مشاغل مرتبط کاربرد دارد، می تواند به ایجاد اشتغال، رونق اقتصادی و توسعه شهری و روستایی کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: با بهره گیری از صنعت الکترونیک می توان بسیاری از موضوعات از جمله ترافیک ، مسایل زیست محیطی، مدیریت زمان ،کاهش هزینه ها ، جلوگیری از احتکار ، فساد و...را به معنای واقعی مدیریت نمود.
به گفته وی؛ با توجه به زیرساخت های فراهم شده شبکه های ارتباطی در استان، باید از این ظرفیت نهایت بهره را برد، چرا که تأثیرات زنجیره ای بسیاری را در خیلی از موضوعات به دنبال دارد .
استاندار گفت : در بحث ارائه خدمات، پست امروز با پست سال های قبل بسیار متفاوت است و توانسته با بهره گیری از صنعت الکترونیک و شبکه های ارتباطی، خدمات جدیدی را در حوزه مسئولیت های خود تعریف کند.
ملانوری خاطرنشان کرد: پست بافاصله گرفتن از شیوه های سنتی، فقط کار ارسال مرسولات پستی را بر عهده ندارد بلکه خود را مجهز کرده و حتی در جهت سرویس دهی به خرید های کوچک مردم نیز ورود نموده است.
وی ادامه داد: مردم با استفاده از ظرفیت های ایجاد شده در پست می توانند خریدهایشان را به صورت اینترنتی و تلفنی انجام دهند.
استاندار با تأکید بر این که پست توانسته محصولات واحدهای معدنی و صنعتی استان را نیز ارائه نماید، اظهار داشت: پست استان در دو سال گذشته تولیدات صنعتی کویرتایر را در اختیار متقاضیان این محصولات در سراسر کشور قرار داده است.
ملانوری با بیان این که از این ظرفیت می توان برای عرضه محصولات استراتژیک استان نیز استفاده کرد، گفت: محصولات استراتژیک و سایر تولیدات استان می توانند با استفاده از این ظرفیت ها با ارزان ترین قیمت و با امنیت کامل به دست مصرف کننده برسند.
وی با اشاره به این که این خدمات، رضایت خاطر مصرف کننده و تولید کننده را به همراه دارند، گفت: سامانه هوشمند پیک شهری در جهت مرتفع نمودن نیازهای مختلف مردم افتتاح شده تا با مشارکت بخش خصوصی و شرکت پست، مردم بتوانند در قالب این سامانه از طریق تلفن یا اینترنت با سرعت بالا خریداری کنند.
به گفته وی؛ با توسعه این خدمات می توانیم تمامی محصولات معدنی ، صنعتی و... ا نیز با پست جابه جا نماییم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا صنعت دولت الکترونیک تجارت شهری و روستایی الکترونیک ترافیک استفاده از ظرفیت بخش خصوصی اینترنت خدمات پستی صنعت الکترونیک صنعت الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۵۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، جزییات خدمات دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه نویسی الکترونیکی را تشریح کرد.

  مهدی رضایی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص ارایه خدمات در زمان قطعی سامانه نسخه نویسی الکترونیکی گفت: با توجه به احتمال قطعی سامانه در زمان دریافت خدماتی که به صورت الکترونیک تجویز شده‌اند، از پزشکان درخواست شود تا اطلاع ثانوی، در صورت تجویز الکترونیک، نسخه کاغذی و یا پرینت نسخه الکترونیک را با درج مهر و امضا در اختیار بیمه شدگان قرار دهند. همچنین در صورت عدم امکان نسخه نویسی الکترونیک یا قطعی سامانه با تشخیص مدیرکل استان، صدور نسخه کاغذی به عنوان روش جایگزین استفاده شود.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران افزود: بیمه شده می‌تواند از طریق سامانه شهروندی اقدام به پرینت نسخه الکترونیک خود نماید، همچنین در صورت ممهور نشدن پرینت نسخه توسط پزشک، مهر و امضای کارشناس ادارات کل بر روی پرینت نسخ، به منزله تایید وجود و صحت نسخه الکترونیک می باشد؛ بنابراین در صورتی که وجود نسخه الکترونیک و عدم دریافت خدمت از مراکز دیگر، برای کارشناسان اداره کل محرز شود، می بایست همکاری لازم را برای اطمینان بخشی به مراکز و پذیرش نسخه انجام دهد.

وی با بیان اینکه داروخانه‌ها می‌توانند اقدام به ثبت کلیه اقلام داروئی نسخ کاغذی در سامانه تایید خدمات نمایند، تاکید کرد: در صورتی که تنظیمات نرم افزار داروخانه منطبق بر سامانه اعلام نرخ دارو (mdp.ihio.gov.ir) انجام شده باشد، ثبت اقلام غیر پرونده ای در نرم افزار داروخانه جهت محاسبه قیمت کفایت می نماید. لذا در این موارد ضروری است قیمت گذاری نسخه کاغذی انجام و نسخ کاغذی در انتهای دوره به اداره کل ارسال شود.

رضایی با اشاره به اینکه ضروری است ادارات کل استانی با استقرار موقت کارشناسان و یا افزایش تعداد کارشناسان در داروخانه‌های منتخب و ویژه (در کلیه ساعت فعالیت داروخانه – اداری و غیر اداری)، از ارائه خدمت به بیمه شدگان اطمینان حاصل نمایند، اظهار داشت: در ارسال لیست نسخ داروئی و ثبت متمم در سامانه لزومی به تفکیک سهم یارانه ارزی از سهم سازمان نمی باشد و مبالغ بصورت یکجا قابل ثبت است.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: پرداخت سهم صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج، برای بیمه شدگان مشمول در قالب خسارت متفرقه قابل انجام است.

وی ادامه داد: ادارات کل استانی ترتیبی اتخاذ نمایند تا ارائه داروهای اسپینرازا، ریسدیپلام و امیسیزوماب به بیمه شدگان هدف برابر فهرست ارسال شده و سهمیه داروئی، در زمان دریافت دارو، دچار اختلال نشود. بگونه‌ای که در صورت قطع سامانه، پس از برقراری ارتباط نسبت به ثبت اطلاعات نسخ مذکور در سامانه توسط پزشکان و مراکز ذیربط اقدامات لازم صورت پذیرد.

رضایی بیان کرد: تا زمان پایداری سامانه، منعی بابت پذیرش نسخه کاغذی داروهایی که دارای شرط اجباری تجویز الکترونیک بوده اند، وجود ندارد.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: محدودیت پذیرش نسخ کاغذی به میزان ۲۰ درصد نسخ در زمان اختلال سامانه لحاظ نخواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور
  • ویپ های ۲ میلیون تومانی در کشور/ چرا سیگارهای الکترونیک در ایران ممنوع نمی شود؟!
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • قم در ارائه خدمات مکان محور رتبه نخست کشور را در اختیار دارد
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود