Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی پست گفت: «۳۰۰ فرصت هوشمندسازی در عملیات‌ اصلی شرکت ملی پست شناسایی شده و می‌طلبد که متخصصان فناوری اطلاعات برای پیاده‌سازی این فرصت‌ها به بهترین شکل به ما کمک کنند.»

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پست ؛ با بیان مطلب فوق افزود: «هرچه فرصت های هوشمندسازی به درستی اجرا شود و شاهد گسترش آن بعنوان یک بحث لجستیکی (ترابری) در پست باشیم، تجارت الکترونیک نیز رونق خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
وی با بیان اینکه حرکت های خوبی برای هوشمندسازی در بخش های رهسپاری، توزیع، تجزیه و مبادلات در شرکت ملی پست انجام شده است، خاطرنشان کرد: «چند ماه گذشته سورتینگ هوشمند در مرکز تجزیه مبادلات پست با استفاده از فناوری های جدید و توان متخصصان داخلی افتتاح شد و در این زمینه در بین کشورهای منطقه، حرف اول را برای گفتن داریم.»
لیائی با بیان اینکه آماده انتقال دانش و تجربه سورتینگ هوشمند پست به کشورهای همسایه هستیم، اضافه کرد: این سیستم در اصفهان نیز به عنوان یکی از پنج شهر اصلی اجرا کننده طرح مذکور، پیاده شده و نتایج آن گویای تجربه موفقی در استفاده از این ابزار به منظور رونق تجارت الکترونیک است.
وی با اشاره به اینکه امیدواریم این تجربه در سراسر کشور توسعه یابد، ادامه داد: «ما در بخش حمل و نقل و توزیع در شرکت ملی پست نیز فرصت های زیادی در زمینه هوشمندسازی داریم که از فعالان فناوری اطلاعات کشور می خواهیم تا برای استفاده از آنها به ما کمک کنند.»
مدیرعامل شرکت ملی پست با بیان اینکه مهمترین وظیفه این شرکت، مباحث لجستیکی است، عنوان کرد: «سرانه پستی یکی از شاخص های توسعه یافتگی در کشورها بشمار می آید اما ما جایگاه چندان مطلوبی در این زمینه نداریم زیرا سرانه پستی کشورمان هفت مرسوله در سال است درحالیکه در کشورهای توسعه یافته بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ مرسوله است.»
لیائی یکی از دلایل توفیق کشورهای پیشرفته در تجارت الکترونیک را بالا بودن سرانه پستی آنها دانست و گفت: «قدرتمند بودن تجارت الکترونیک ارتباط تنگاتنگ با سرانه مرسولات دارد و ما برای جبران عقب ماندگی و شکاف عمیق در این زمینه با کشورهای توسعه یافته باید به سمت هوشمندسازی و تحول دیجیتال حرکت کنیم.»
وی با تاکید بر لزوم بکارگیری ابزارهای تحول دیجیتال و هوشمندسازی در چهار عمل اصلی پست یعنی قبول، تجزیه مبادلات، رهسپاری و توزیع مرسولات، گفت: «این کار باعث افزایش سرعت و دقت در ارسال مرسولات و کاهش هزینه و نیروی انسانی می شود.»
رئیس هیئت مدیره شرکت ملی پست از اصفهان به‌عنوان یکی از استان های پیشرو در حوزه هوشمندسازی فرایندهای پستی نام برد و اظهار داشت: «طرح آزمایشی در این زمینه در استان اصفهان پیاده شده و نتیجه مثبتی به‌همراه داشته، به‌طوریکه باعث کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی در هزینه های تمام شده ارسال مرسولات و ۳۰ درصدی در نیروی انسانی شده است.»
لیائی با بیان اینکه با استفاده از ابزار فناوری اطلاعات در همه عملیات های اصلی پستی می توانیم هوشمند سازی داشته باشیم، خاطرنشان کرد: «شرکت ملی پست آماده گسترش تجارت الکترونیک در همه استان هاست.»

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تجارت الکترونیک شرکت ملی پست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۹۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان

ایسنا/خوزستان توسط شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در سال گذشته ۲۰ نیاز فن‌آورانه واحدهای صنعتی استان مورد شناسایی قرار گرفتند و مستندسازی شدند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به رسالت فن‌بازار منطقه‌ای که به مثابه بازوی صنایع و واحدهای صنعتی و تولیدی عمل می‌کند، اظهار کرد: فن بازار برای مبادلات و بهم‌رسانی سیستم «عرضه» و «تقاضا» در حوزه فناوری و محصولات پیشرفته نقش کلیدی و اساسی ایفا می‌کند.

علی مهدی پور افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان با بهره‌مندی از مشاوران توانمند حوزه توسعه فناوری به منظور پایش واحدهای صنعتی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه بنگاه‌های صنعتی را در دستور کار قرار داد.

وی اضافه کرد: در همین راستا با تشکیل سلسله جلسات منظم جهت تدوین دانش فنی برای رفع نیازها، برنامه‌ریزی و پیگیری‌های مربوطه انجام شده است.

مهدی پور ادامه داد: در جلسات برگزار شده روش‌ها و سیستم‌های شبکه‌سازی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه مورد ارزیابی قرار گرفتند و برای رفع آن‌ها اقدامات موثری صورت پذیرفت و نتایج مطلوبی حاصل شد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان به توان فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ با تمام توان و همکاری مشاوران ۲۰ نیاز فناورانه شناسایی و مستندسازی شد و رفع پنج نیاز نیز صورت گرفت.

وی اظهار کرد: فرآیند شناسایی و رفع این نیازهای فناورانه در بستر سامانه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران (درگاه خدمات الکترونیکservice) انجام شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • به اندازه یک استخر هم از اقیانوس فرصت‌ها در آفریقا استفاده نکرده‌ایم
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • شناسایی و اجرای بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فرصت سرمایه‌گذاری در سازمان ملی زمین و مسکن
  • رئیس‌جمهور: تفاوت معناداری در نگاه ایران و کشورهای غربی به قاره آفریقا وجود دارد / لزوم توسعه روابط ایران و آفریقا
  • برگزاری اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا نماد اراده طرفین برای گسترش روابط اقتصادی است
  • اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • شناسایی و قطع ۱۳۳ مورد انشعاب غیرمجاز برق در تبریز
  • شناسایی و قطع ۱۳۳ انشعاب غیرمجاز برق در تبریز
  • وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند